COD ROȘU de intervenții în Neamț! Un apel la „112” a anunțat 50 de victime

ACTUALIZARE2: Neamț: Starea victimelor din incidentul de la pensiunea din Durău

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

ACTUALIZARE1: [FOTO] Primele imagini cu incidentul de la nunta din Neamţ. Bilanțul la ora 22.00: 18 răniți

Duminică, 15 iulie, în jurul orei 20.00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” pentru a interveni în stațiunea Durău, unde mai multe persoane au căzut după ce balustrada unei terase s-a rupt.

Conform celui care a apelat la „112”, este vorba despre terasa pensiunii Vânătorul, pe care se aflau în jur de 50 de persoane.

Vezi și [FOTO] Nuntă cu 18 răniți în Neamț: Planul ROȘU s-a încheiat, Petrecerea CONTINUĂ!

La ora 20:00 a fost primul apel. S-a instalat Planul Roșu de Intervenții imediat. În solicitarea la „112” s-a comunicat că sunt 50 de victime după ce s-a rupt o terasă. Am trimis toate echipajele disponibile la locul intervenției. Se pare că nu sunt victime inconștiente. Sunt 10 persoane rănite, dintre care doar șapte cu leziuni ușoare. – conform Serviciului de Ambulanță Județean Neamț

Din primele informatiile primite de la ISU Neamț, mai multe persoane care participau la o nunta ar fi avut de suferit in urma ruperii balustradei de la terasa unitatii in care avea loc evenimentul.

Pentru optimizarea misiunii de raspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Interventie.

La fata locului au fost trimise de urgenta 2 ambulante SMURD, o autospeciala pentru transport personal și victime multiple și 7 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanta.

Un elicopter SMURD a fost prealertat in sprijin. – transmite ISU Neamț

ACTUALIZARE: [FOTO] Primele imagini cu incidentul de la nunta din Neamţ. Bilanțul la ora 22.00: 18 răniți

PUBLICITATE