Clanul Neda loveşte din nou la Piatra Neamţ. Au tâlhărit o femeie ziua în amiaza mare


În această săptămână trei minori din Piatra-Neamț au atacat o bătrână, au pus-o la pământ și i-au furat lănțișorul de aur. Întreaga scenă s-a petrecut ziua în amiaza mare în zona Liceului de Chimie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În după-amiaza zilei de 27 iulie, în apropierea Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu“ din municipiul Piatra-Neamţ, trei minori din „clanul Neda” au atacat o bătrână care mergea pe trotuar. După ce au doborât-o, i-au smuls poşeta, au cotrobăit prin ea și după ce au constatat că nu avea nimic în geantă, i-au smuls de la gât lănţişorul de aur, iar apoi au fugit. Victima a anunţat poliţiştii și i-a descris pe tâlhari.

Din primele cercetări se pare că ar fi vorba de minori din clanul Neda care sunt cunoscuţi în Piatra-Neamț. Bătrâna atacată zilele trecute nu este prima victimă a minorilor, mai multe femei în vârstă ajungând la spital după atacuri ale aceloraşi minori. De asemenea, este bine cunoscut cazul bătrânului care a sfârşit în albia râului Cuejdel după ce a încercat să işi recupereze banii furaţi de o gaşcă de minori.

PUBLICITATE