Clădiri care prind contur în Piatra-Neamț. Un nou MALL și un LIDL


Noul MALL, Shopping City Piatra Neamt, a început să prindă contur. Se construiește cu o viteză foarte mare iar structura de bază este aproape definitivată. Trecătorii pot observa cum va arăta primul hipermarket din Neamț, Carrefour-ul. Data la care ar trebui, ca noua construcție, să fie finalizată este 24 noiembrie 2016

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vizavi de Mall, o altă construcție se ridică într-un ritm alert, un magazin LIDL.

Despre noul MALL

New Europe Property Investments (NEPI), unul dintre cei mai mari investitori si dezvoltatori de proiecte imobiliare la nivel local, a demararea lucrarile pentru un nou centru comercial din zona de nord – est a Romaniei, proiectul Shopping City Piatra Neamt fiind programat sa fie inaugurat la finalul anului 2016.

La doar o saptamana de la lansarea oficiala a proiectului, dezvoltatorul comunica un interes major al brandurilor de prestigiu international si national de a fi prezente pe galeria noului mall, in prezent aproximativ 80% dintre spatii avand contractele de inchiriere semnate sau sunt in curs de semnare.

Branduri precum C&A, CCC, Pepco, Intersport, Benvenuti, Kendra, Orsay, Sensiblu si Zoo Center sunt printre primii chiariasi care si-au anuntat prezenta in Shopping City Piatra Neamt.

Noul centrul comercial va gazdui primul cinematograf multiplex Cinema City din regiune, cu sase sali in care clientii mall-ului vor putea alege sa vizioneze unele dintre cele mai noi blockbustere si filmele mult asteptate.

Cu o suprafata totala construita de 33.000 mp, Shopping City Piatra Neamt, un proiect dezvoltat integral de NEPI, isi va astepta clientii cu optiuni variate de cumparaturi si distractie, o zona generoasa de fast food si restaurante si multe alte modalitati de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie.

“Investitia NEPI din Piatra Neamt reprezinta mai mult decat dezvoltarea unui centru comercial regional, pentru ca vom contribui consistent la dezvoltarea economica a regiunii de nord-est prin generarea directa si indirecta a sute de locuri de munca. Pentru dezvoltarea Shopping City Piatra Neamt vom continua traditia de colaborare si parteneriate strategice cu ancore cu acoperire internationala. In acelasi timp, incurajam si sustinem dezvoltarea economiei locale prin incheierea de parteneriate cu cei mai buni furnizori locali de servicii si bunuri.”, a afirmat Tiberiu Smaranda, director executiv NEPI.

Odata cu inaugurarea centrului comercial, la finalul anului 2016, Shopping City Piatra Neamt va aduce si primul hipermarket Carrefour din regiune. Cu circa 250 de angajati care vor fi implicati in activitati comerciale, dar vor lucra si in laboratoarele proprii de brutarie, gastronomie, patiserie, cofetarie si pizza-rotiserie, Carrefour va deveni unul dintre cei mai importanti angajatori din oras, iar in cei 7.500 mp de care va dispune, hipermarketul va pune la dispozitia clientilor sau circa 50.000 de articole.

PUBLICITATE