Clădirea Consiliului Judeţean a fost ornată în spiritul Săbătorilor de Iarnă

Consiliul Judeţean Neamţ și-a schimbat faţa, ieri, fiind ornat în spiritul Săbătorilor de Iarnă. La ferestre şi intrările în clădire, s-au fixat ornamente, instalaţiile luminoase urmând a fi aprinse în fiecare seară, până după Anul Nou. Constantin Iacoban, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, a declarat că se pătrează o tradiţie a ultimilor ani pentru înfrumuseţarea Palatului Administrativ din municipiul reşedinţă de judeţ, clădirea fiind astfel inclusă în ansamblul central al oraşului, unde se aprind nenumărate ornamente şi instalaţii care prevestesc apropierea Crăciunului şi a Anului Nou. Pentru acest an, legislativul judeţean nu a făcut investiţii pentru achiziţionarea de ornamente noi, fiind utilizate cele din anii trecuţi, după cum a precizat Emilia Arcan, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ar fi păcat ca în preajma unor sărbători atât de frumoase şi de aşteptate de către toată lumea, să nu înteţim atmosfera deosebită care ne cuprinde sufletele, inclusiv prin imaginea frumoasă pe care o dă o clădire ornată cu instalaţii şi ornamente. Aşa că, asemeni anilor trecuţi, Consiliul Judeţean este împodobit şi aşteaptă urătorii!“, a declarat vicepreşedinta Emilia Arcan.

Constantin Iacoban, preşedintele Consiliului Judeţean, a precizat că la instituţie sunt aşteptaţi cu mare emoţie copiii din centrele de plasament şi unităţile de incluziune, aflate în subordinea legislativului judeţean, pentru a ura şi colinda.

Special pentru copiii din instituţiile de protecţie din subordinea Consiliului Judeţean ne vom face timp să le ascultăm colindele, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată când ne-au bucurat cu prezenţa lor! Desigur, uşa le este deschisă tuturor celor care vor să ne onoreze cu prezenţa“, a declarat preşedintele Constantin Iacoban.

PUBLICITATE