CJ Neamț, vizită la două șantiere deschise în județ


Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a vizitat ieri (20 octombrie) alte două șantiere deschise în județ. Prima oprire a fost în comuna Poiana Teiului, unde Compania de Drumuri Naționale efectuează lucrări de asfaltare pe o porțiune de drum de șase kilometri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

20161020130052_img_2497“Astăzi am fost din nou în județ pentru a inspecta stadiul lucrărilor aflate în derulare. Se lucrează pe drumul dintre Pipirig și Poiana Teiului, unde se efectuează lucrari de plombare, colmatare de fisuri, preluare denivelari și covor asfaltic pe o porțiune de șase kilometri. Cei de la Compania de Drumuri Naționale execută lucrări în urma apelurilor pe care le-am făcut în calitate de președinte al Consiliului Județean Neamț. Am insistat ca acest proiect să aiba loc, deoarece nu s-au făcut modernizari de mai bine de un deceniu, iar nemțenii din această zonă și turiștii care ne vizitează județul au nevoie de un drum modern de acces”, a declarat Ionel Arsene, președinte Consiliul Județean Neamț.

Al doilea șantier deschis în județ vizitat ieri de președintele CJ Neamț a fost cel din comuna Tupilați, acolo unde, în urma calamităților din primavară, au fost afectați pilonii podului care face legatura dintre comună și drumul european E85 .

20161020140745_img_2539„Pentru a putea interveni asupra podului în vederea consolidării malului drept, am decis să deviem cursul râului Moldova. Această lucrare este absolut necesară, pentru a exclude orice risc ca circulația către E85 să fie afectată, iar oamenii să fie nevoiți să ocolească. Le-am cerut celor de la compania județeană de drumuri să respecte termenele de execuție, iar lucrarea să fie finalizată în luna martie anul viitor. Mi-am propus în acest mandat de președinte al Consiliului Județean să finalizez toate proiectele de refacere a infrastructurii rutiere astfel încât acestea să fie funcționale și modernizate”, Ionel Arsene, președinte Consiliul Județean Neamț.

D.M.B.
PUBLICITATE