CJ Neamț – întâlnire cu reprezentanți ai operatorilor economici din domeniul turismului


Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, s-a întâlnit astăzi cu reprezentanți ai operatorilor economici din domeniul turismului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

20161011122106_img_0722„Am organizat azi la Consiliul Judetean Neamt o dezbatere cu proprietarii de hoteluri, pensiuni si ai agentiilor de turism din judetul Neamt avand tema -Sa dezvoltam impreuna turismul nemtean-. Interesul reprezentantilor acestui domeniu m-a bucurat, semn ca exista dorinta din partea acestora ca turismul in judetul nostru sa se dezvolte. Avem potential, avem oameni capabili sa faca turism, trebuie doar sa existe si vointa. Din partea mea si a Consiliului Judetean exista deschidere catre realizarea de proiecte in acest domeniu, care sa puna judetul Neamt nu doar pe harta turistica a Romaniei, ci si a Europei”, Ionel Arsene, președinte CJ Neamț.

Principalele subiecte dezbatute in cadrul intalnirii s-au referit, in primul rand, la programul de dezvoltare turistica a judetului Neamt pe termen scurt, mediu si lung, precum si participarea comuna la Târgul de turism de la Romexpo din luna noiembrie și oportunitatea organizarii unui Targ de Craciun la Piatra Neamt.

D.M.B.
PUBLICITATE