„Cinema. Mon Amour”, filmul despre cinematograful din Piatra Neamț va ajunge pe ecranele din țară

„Cinema, mon amour” ajunge pe ecranele din țară pe 17 decembrie, de la ora 20.00, pe HBO Romania! In avanpremiera, filmul poate fi văzut sâmbătă, 12 decembrie, la Cinema Dacia din Piatra Neamt!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Cinema, mon amour” e povestea de viață a lui Victor Purice, managerul sălii Dacia Panoramic din Piatra Neamţ, unul din cele circa 20 de cinematografe funcţionale, dar încă nedigitalizate, aparţinând RADEF. Un film despre dispariția sălilor de cinema, despre ignoranța autorităților, dar și despre lupta disperată a unui om pentru a-și găsi publicul și a nu lasa să moară locul unde a muncit o viață întreagă: cinematograful.

 

Cinema. Mon Amour | Official Trailer„Cinema, mon amour” ajunge pe ecranele din țară pe 17 decembrie, de la ora 20.00, pe HBO Romania! In avanpremiera, filmul poate fi văzut sâmbătă, 12 decembrie, la Cinema Dacia din Piatra Neamt!”Cinema, mon amour” e povestea de viață a lui Victor Purice, managerul sălii Dacia Panoramic din Piatra Neamţ, unul din cele circa 20 de cinematografe funcţionale, dar încă nedigitalizate, aparţinând RADEF. Un film despre dispariția sălilor de cinema, despre ignoranța autorităților, dar și despre lupta disperată a unui om pentru a-și găsi publicul și a nu lasa să moară locul unde a muncit o viață întreagă: cinematograful.Mulțumim Good Hands pentru trailer! | #salvatimareleecran #cinemamonamour #trailer #film #cinema #romania | http://cinemamonamour.com

Posted by Cinema, Mon Amour on 7 Decembrie 2015

PUBLICITATE