Cinci persoane au suferit atacuri de panică după un incendiu care a cuprins o casă în județul Neamț

Marți, 19.09.2017, în jurul orei 14:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Dochia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru localizarea și stingerea incendiului, la fața locului s-au deplasat 13 subofițeri cu două autospeciale de stingere și o ambulanţă SMURD de prim-ajutor.
Cinci persoane (3 femei și doi copii) au suferit atacuri de panică și au fost asistați de echipajul SMURD fără a fi nevoie de transportul acestora la spital.
Cauza probabilă de producere a incendiului: jar căzut din sisteme de încălzit

Comunicat ISU Neamț:
Marţi, 19.09.2017, la ora 13:53, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară în satul Dochia din comuna Dochia. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat un ofiţer, doisprezece subofiţeri şi un voluntar din cadrul campaniei de voluntariat „Salvator din Pasiune” la ISU Neamţ cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD(EPA) din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ.
În urma evenimentului au ars acoperişul casei de locuit cu o suprafaţă de cca. 50 mp, realizat din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, bucătăria de vară, construită din lemn şi acoperită cu plăci de azbociment, cu o suprafaţă de cca. 5 mp, cca. 100 kg cereale, obiecte de mobilier şi alte bunuri depozitate în podul casei. În urma evenimentului s-a deteriorat planşeul casei.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,jar căzut sin sistemele de încălzit”.

PUBLICITATE