Cinci incendii de vegetație uscată stinse de pompieri în weekend


Vineri, 02.09.2016, la ora 13:34, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată, în localitatea Gâdinți. La locul intervenției s-au deplasat 8 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă de capacitate medie. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars cca 600 mp. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vineri, 02.09.2016, la ora 18:38, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la un utilaj agricol (tractor) și a vegetației uscate din jurul acestuia, în loc. Adjudeni, com. Tămășeni. La locul intervenției s-au deplasat 8 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate medie și un autocamion de intervenție. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars 1 tractor U650 cu motocositoare remorcată și cca 2000 mp vegetație uscată aflată pe digul din apropierea râului  Siret. Cauza probabilă a incendiului: scurt circuit electric.

Sâmbătă, 03.09.2016 la ora 17:53, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată, în localitatea Secuienii Noi, comuna Secuieni. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate medie. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars cca 150 mp vegetație uscată și gunoi menajer. Cauza probabilă a incendiului: fumatul fără respectarea regulilor.

Sâmbătă, 03.09.2016, la ora 18:37, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată, în localitatea Luțca, comuna Sagna. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars cca 300 mp vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: fumatul fără respectarea regulilor.

Sâmbătă, 03.09.2016 la ora 19:24, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată, în localitatea Roznov. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate medie. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars cca 100 mp vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Dan Mihail B.
PUBLICITATE