Cercetat pentru distrugere, după o altercație în trafic cu un târgnemțean

În seara zilei de 28.06.2017, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Urecheni au fost sesizați despre faptul că în trafic a avut loc un conflict între doi conducători auto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului, polițiștii au constatat că în timp ce un bărbat de 30 de ani, din Târgu Neamț conducea un autoturism pe DC 19 Rădeni, a fost depăşit de un autoturism, care a oprit brusc și al cărui conducător auto a coborât din mașină și i-a reproșat bărbatului de 30 de ani că mergea pe mijlocul drumului.

În altercația iscată, conducătorul celui de-al doilea autoturism, un bărbat de 48 de ani, din Păstrăveni a lovit parbrizul maşinii târgnemțeanului, provocându-i avarii.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Poliția Neamț recomandă:
Cum trebuie să reacționați la șicanele din trafic
În situația în care sunteți implicat într-o altercație în trafic, recomandarea noastră este aceea de a rămâne calmi, de a nu răspunde actelor de violență fizică sau verbală.
De asemenea, vă recomandăm să rețineți cât mai multe detalii referitoare la persoana sau persoanele care manifestă un comportament agresiv, la autoturismul pe care îl conduc, numărul de înmatriculare, și cel mai important, să sesizați de îndată incidentul prin apel 112, pentru ca cel mai apropiat echipaj de poliție să intervină cu operativitate în vederea detensionării situației, stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale ce se impun.
Poliția Română vă recomandă să fiți politicoși și civilizați în trafic, iar în cazul în care sunteți martor sau victimă ale unei infracțiuni, să apelați la numărul unic de urgență 112!

PUBLICITATE