Cercetări în două cazuri de furt din autoturisme, de pe raza localității Ceahlău

Polițiștii Postului de Poliție Ceahlău au demarat cercetările în urma sesizărilor primite în dimineața zilei de 02.04.2017, despre faptul că din două autoturisme au fost sustrase bunuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele verificări efectuate, se pare că cele două autoturisme erau parcate pe raza localității, la circa 50 de m distanță între ele, din interiorul acestora fiind sustrase două stații de emisie recepție (una fiind marca KENWOOD, model TK 7160 E, modulul GPS al acesteia) şi o comandă de acţionare a unui troliul, marca WARN, montat pe unul dintre autoturisme, bunuri în valoare de aproximativ 5.500 de lei.

Polițiștii au informat inclusiv celelalte unități de poliție despre caracteristicile bunurilor furate pentru identificarea și recuperarea lor.

Totodată cercetările sunt în derulare pentru depistarea și tragerea la răspundere penală a celor vinovați.

Pe această cale, rugăm cetățenii să sesizeze Poliția, în cazul în care persoane suspecte comercializează bunuri fără documente de proveniență, sau care prezintă caracteristicile bunurilor prezentate mai sus. Nu cumpărați componente de autoturism, de la persoane necunoscute, chiar daca acestea sunt oferite la preturi derizorii, ar putea proveni din furturi!

PUBLICITATE