Cele 5 Centre de Permanență din Piatra Neamț. Programul și adresa

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor privind asistenţa medicală primară, au fost înfiinţate în Piatra Neamț centrele de permanenţă în care sunt oferite servicii de mică urgență, dar sunt efectuate și tratamente prin personal specializat (administrarea tratamentelor injectabile, pansamente etc).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primarul Dragoș Chitic a vizitat Centrul de Permanență din Dărmănești pentru a vedea condițiile în care se desfășoară activitatea: „Primăria Piatra Neamț asigură pentru toate centrele de permanență spaţiile necesare desfăşurării activităţii precum și utilităţile necesare funcţionării acestora. De asemenea, tot primăria asigură dotarea minimală necesară funcţionării centrelor de permanenţă iar vizita pe care am facut-o astăzi a fost și pentru a discuta cu medicii de aici despre nevoile pacienților și despre cum putem îmbunătăți și eficientiza împreună activitatea centrului. Centrul de Permanență din Dărmănești este de curând relocat în clădirea în care funcționează și Centrul Social Împreună, pe strada Gavril Galinescu și mă bucur să constat că activitatea se desfășoară într-un spațiu modern și bine dotat. Țin să mulțumesc pe această cale cadrelor medicale din toate cele cinci centre din Piatra Neamț pentru devotamentul de care dau dovadă”.

Centru permanenta DarmanestiProgramul de funcționare al Centrului de Permanență din Dărmănești este același cu al celorlalte Centre de permanență din cartierele Precista, Mărăței, Văleni și Speranța, respectiv de luni până vineri între orele 15:00 – 08:00, iar sâmbăta și duminica – nonstop. Adresa Centrului de permanență este Gavril Galinescu nr. 46. În cadrul centrului continuitatea asistenţei medicale primare în regim de gardă este asigurată de cinci medici de familie împreună cu cinci asistenți medicali.

Primăria Piatra-Neamț acordă gratuit servicii medicale primare prin cele 5 centre de permanență:
– Speranța : str. Izvoare nr. 151, în cadrul Centrului Social Speranța;
– Văleni : str. Gheorghe Asachi , Vila 48, apartamentele 1 si 2;
– Precista : complex comercial Piața Precista;
– Centrul Medical Sf. Elena, str. Cuiejdului nr.1 ( vis-à-vis de ISU NEAMȚ);
– Dărmănești: Str. Gavril Galinescu, nr.46 –în cadrul Centrului Social „Împreună” (relocat de la Piața Dărmănești).

PUBLICITATE