Cel mai sângeros atac armat din SUA: 50 de morți și peste 400 de răniți. Un român, printre victime

Bilanțul măcelului din Las Vegas a luat proporții înfricoșătoare. Autoritățile vorbesc despre cel puțin 50 de morți și 400 de răniți, iar cifrele ar putea să crească în orice moment. Este atacul armat cu cel mai mare bilanț din istoria Statelor Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Paddock, în vârstă de 64 de ani, originar din Mesquite (statul Nevada), a deschis focul, din camera sa de hotel aflată la etajul al 32-lea, asupra unei mulțimi de peste 22.000 de persoane prezente la festival.

Stephen Paddock, bărbatul despre care se crede că a ucis cel puțin 50 de persoane și a rănit alte peste 400 luni la Las Vegas (SUA), era mort când polițiștii au intrat în camera sa de hotel, cu vedere spre locul în care se desfășura un festival de muzică.

Într-un comunicat, poliția din Las Vegas a precizat că echipa SWAT a departamentului a ”răspuns la apel, a spart ușa camerei de hotel și l-a găsit pe suspect mort”. El avea în camera sa de hotel „cel puțin opt arme de foc”.

Gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) a revendicat luni atacul din Las Vegas (SUA), soldat cu cel puțin 50 de morți și peste 400 de răniți, precizând că autorul se convertise la islam în urmă cu câteva luni

Un clujean de 23 de ani, Luca Iclodean, se numără printre sutele de persoane rănite în cel mai sângeros atac armat din SUA. Tânărul locuiește cu familia sa în statul Nevada și se afla în public la concertul de muzică country (detalii – AICI).

PUBLICITATE