Campionatul Național Individual de Scrabble – Piatra Neamț – 16-18 septembrie


Cea de-a patra etapă a Campionatului Național Individual de Scrabble va avea loc la Piatra Neamț, în perioada 16-18 septembrie, la Grand Hotel Ceahlău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

scrabble01„Etapa este organizată de Clubul Sportiv «Argus» din Târgu Frumos, pentru că așa a fost făcută programarea încă de anul trecut, iar Clubul Sportiv Abil Piatra Neamț, înființat între timp, este co-organizator, colaborator. Participă jucători din toată țara, de la cele mai importante cluburi: Universitatea Cluj, Locomotiva București, Impetus București, Preventis Iași și, în calitate de gazdă, Argus Târgu Frumos. Demnă de remarcat este prezența a numeroși copii din categoriile prichindei, cadeți și juniori“, a precizat Ionel Aioanei, președintele Clubului Abil Piatra Neamț și membru în Biroul Federal al Federației Române de Scrabble, inițiatorul și sufletul competițiilor de scrabble de la Piatra Neamț.

În cadrul acestei competiții se vor desfășura etape pentru Campionatul Național Individual de Scrabble (CNIS) Seniori și Tineret (Juniori, Cadeți, Prichindei), Campionatul Național de Scrabble Intercluburi (CNSI) Seniori și Tineret (Juniori, Cadeți, Prichindei). – se arată într-un comunicat al Clubului Sportiv Abil Piatra Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE