Ce nu s-a văzut la vizita lui Liviu Dragnea la Piatra Neamț


Preşedintele PSD Liviu Dragnea a efectuat vineri, 20 mai 2016, o vizită în municipiul Piatra Neamţ. Înainte de întrunirea care a avut loc la Consiliul Județean Neamț, Liviu Dragnea a vizitat șantierul din Piața Centrală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

1. În timp ce se plimba prin piață, Liviu Dragnea a fost întâmpinat de o pensionară care, pe un ton deloc răspicat, i-a urat: „Știți ceva? S-ajungeți la pensie și s-aveți 700 de lei”, după care s-a întors și a plecat fără a mai aștepta răspunsul președintelui PSD: „De aia încercăm să le mărim, doamnă”

După vizita din piață, Liviu Dragnea a ținut un discurs în fața membrilor și candidaților PSD Neamț, în sala Consiliului Județean. Întâlnirea cu membrii de partid a fost urmată de o scurtă conferință de presă.

2. Un alt aspect negativ, care nu a fost mediatizat în vizita lui Dragnea la Piatra Neamț, a fost eticheta vestimentară a candidatului PSD la primăria Piatra Neamț, Liviu Harbuz. În cadrul unor întâlniri oficiale cu propria conducere de partid, președintele Liviu Dragnea și membrii marcanți ai PSD, deputatul a venit îmbrăcat cu blugi și geacă de fâș. Mai mult de-atât, a participat și la o conferință de presă îmbrăcat în aceeași vestimentație.

PUBLICITATE