Ce meniu oferă cantina socială din Roman persoanelor fără adăpost

Share on Facebook17Tweet about this on Twitter

Ciorbă de zarzavat, tocăniţă de cartofi cu pulpă de porc, orez cu lapte, biscuiţi cu miere, o conservă de carne şi una de pate de ficat, brânză topită şi un corn – este meniul pe care cantina socială din Roman îl pune la dispoziția persoanelor fără adăpost adăpostite în Casa Speranței.

„În noaptea de 9 spre 10 ianuarie 2017, în adăpostul pentru oamenii străzii Casa Speranţei din Roman au fost cazate opt persoane (şapte bărbaţi şi o femeie). O persoană, cu domiciliul în Bâra, care fusese cazată cu o noapte înainte nu a mai revenit la adăpost. Primarul Lucian Micu s-a asigurat ca persoanele cazate să primeasca şi o masă caldă.

De la cantina socială au avut următorul meniu: ciorbă de zarzavat, tocăniţă de cartofi cu pulpă de porc, orez cu lapte, biscuiţi cu miere, o conservă de carne şi una de pate de ficat, brânză topită şi un corn.

Din păcate, toţi cei care sunt adăpostiţi la Casa Speranţei părăsesc imobilul la primele ore ale dimineţii, chiar dacă centrul este deschis şi pe timpul zilei. În acest moment, la Casa Speranţei se asigură permanenţa. În total sunt disponibile 13 locuri” – se arată în postarea primăriei Roman.

D.M.B.

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.