Caz șocant în Neamț. Femeia care și-a dat foc acum două zile a decedat.


O femeie de 45 de ani a murit la spital, după ce în urmă cu două zile a suferit arsuri grave pe aproape tot corpul. Acum două săptămâni aceasta a venit din Republica Moldova în județul Neamț pentru a se căsători cu un localnic. Cei doi s-au întâlnit datorită serviciului soțului care este șofer de camion și făcea des curse în Republica Moldova. Femeia s-a mutat în comuna Țibucani anul trecut, iar în ianuarie cei doi s-au și căsătorit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urmă cu două zile, vecinii au văzut-o pe femeie ieșind cu hainele în flacări, dintr-o magazie a gospodăriei. Soțul ei era în casa și imediat a sunat la 112.

Vecinii au sarit în ajutorul femeii și au reușit să îi stingă hainele cuprinse de flăcări și au chemat ambulanța. Pacienta a fost dusă, pe rând, la spitalele din Roman și Piatra Neamț dar pentru că avea arsuri grave pe 80% din corp, a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arsuri din Capitală. Din păcate, marți seara femeia a murit.

O fire foarte veselă, foarte vioaie, fără nici un fel de nuanță care să te ducă cu gândul că ar fi ceva șubred în starea ei de sănătate și nici în atmosfera de cuplu. Probabil să fie o explozie de moment, dar și asta trebuie să aibă o cauză”, a declarat Ioan Sârbu, primarul comunei Țibucani, pentru protv.

Deși ancheta nu a fost încheiată, polițișii spun că, suprafața mare a arsurilor, dar și alte indicii (în magazie găsindu-se un recipient cu benzină), îi fac să creadă întâi de toate în varianta unei sinucideri a femeii.

PUBLICITATE