Casa de Pensii Neamț – Alocarea biletelor de tratament balnear, seria a IV-a, 2017

Pentru a patra serie de tratament balnear aferenta anului 2017, pentru judetul Neamt au fost repartizate 41 de bilete din care doar 28 bilete de tratament balnear au intrat în alocarea automată, pentru 13 bilete de tratament nefiind inregistrate solicitari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru aceasta serie, ce are ca data de intrare in statiuni perioada 21 – 24 aprilie 2017, biletele de tratament au fost alocate in urmatoarele staţiuni in care Casa Natională de Pensii Publice detine in proprietate structuri de cazare, respectiv: Covasna, Nicolina, Pucioasa, Sarata Monteoru, Buzias si Amara.

Pentru cei interesati precizam ca biletele de tratament balnear, ce nu au intrat in alocarea automata, asigura tratament balnear in urmatoarele statiuni: Amara (3 bilete), Pucioasa (1 bilet), Sarata Monteoru (7 bilete) si 1 Mai Oradea (2 bilete).

Mentionam ca beneficiarii vor fi instiintati telefonic despre repartizarea biletului de tratament, lista cererilor aprobate fiind afisata atat la sediile Casei Judetene de Pensii Neamt din Piatra Neamt si Roman, cat si pe pagina de internet a institutiei www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

Precizam ca a cincea serie de tratament balnear va avea ca data de intrare in statiune data de  07 mai 2017.

Reamintim beneficiarilor ca:

  • Repartiţia biletelor de tratament balnear se face pe baza ordinii de ierarhizare a cererilor, funcţie de opţiunile făcute de solicitant şi în ordinea menţionată în cerere.Ordinea de ierarhizare a cererilor prin care se solicită bilete de tratament balnear este dată de ordinea descrescătoare a punctajelor aferente fiecărei cereri, punctajul aferent fiecărei cereri fiind obţinut prin însumarea punctajelor acordate pentru fiecare criteriu în parte raportat la numărul de criterii prevăzut pentru categoria respectivă.
  • Potrivit Ordinului Presedintelui C.N.P.P. nr. 129/07.03.2017, biletul de tratament balnear se elibereaza: personal titularului; persoanei indreptatite sa insoteasca copilul minor beneficiar de pensie de urmas; insotitorului pensionarului de invaliditate grad I; asistentului personal al persoanei cu handicap sau persoanei care însoteste persoana cu handicap – daca acesta nu are asistent personal; sotului/sotiei titularului – in baza actelor de identitate ale sotilor si a certificatului de casatorie, daca merg impreuna in statiune; iar in cazuri exceptionale persoanei desemnate de catre titular pe baza de procura autentificata, din care sa rezulte ca este imputernicit sa ridice biletul de tratament balnear.

Mentionam ca de la inceputul anului si pana la aceasta data la Casa Judeteana de Pensii Neamt au fost inregistrate 5126 cereri pentru acordarea unui bilet de tratament balnear.

PUBLICITATE