Casa de Pensii Neamț – Alocarea biletelor de tratament balnear, seria a III-a, 2017

Pentru a treia serie de tratament balnear aferenta anului 2017, pentru judetul Neamt au fost repartizate 51 de bilete din care doar 45 bilete de tratament balnear au intrat în alocarea automată, pentru 6 bilete de tratament nefiind inregistrate solicitari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru aceasta serie, ce are ca data de intrare in statiuni perioada 8 – 11 aprilie 2017, biletele de tratament au fost alocate in urmatoarele staţiuni in care Casa Natională de Pensii Publice detine in proprietate structuri de cazare, respectiv: Covasna, Olanesti, Nicolina, Pucioasa, Sarata Monteoru, 1 Mai si Amara.

Pentru cei interesati precizam ca biletele de tratament balnear, ce nu au intrat in alocarea automata, asigura tratament balnear in urmatoarele statiuni: Geoagiu Bai (1 bilet), si 1 Mai Oradea (5 bilete).

Mentionam ca beneficiarii vor fi instiintati telefonic despre repartizarea biletului de tratament, lista cererilor aprobate fiind afisata atat la sediile Casei Judetene de Pensii Neamt din Piatra Neamt si Roman, cat si pe pagina de internet a institutiei www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

Precizam ca a patra seria de tratament balnear pentru anul 2017 va avea ca data de intrare in statiune data de  24 aprilie 2017.

Reamintim beneficiarilor ca:

– Societatea de Tratament Balnear si Recuperare a Capacitatii de Munca, „T.B.R.C.M.” –S.A. detine baze de tratament printre cele mai performante din sistemul romanesc de recuperare a capacitatii de munca, fiind dotate cu aparatura medicala de inalta tehnologie; accesul la resursele naturale (mofete, ape termale, ape minerale, ape sulfuroase, namol terapeutic etc), precum si personal medical calificat cu mare experienta in tratarea diverselor afectiuni (reumatismale, ale aparatului locomotor, afectiunilor intestinale, hepatice, cardio-vasculare, nevroze, etc.)

– Potrivit Ordinului Presedintelui C.N.P.P. nr. 129/07.03.2017, biletul de tratament balnear se elibereaza: personal titularului; persoanei indreptatite sa insoteasca copilul minor beneficiar de pensie de urmas; insotitorului pensionarului de invaliditate grad I; asistentului personal al persoanei cu handicap sau persoanei care însoteste persoana cu handicap – daca acesta nu are asistent personal; sotului/sotiei titularului – in baza actelor de identitate ale sotilor si a certificatului de casatorie, daca merg impreuna in statiune; iar in cazuri exceptionale persoanei desemnate de catre titular pe baza de procura autentificata, din care sa rezulte ca este imputernicit sa ridice biletul de tratament balnear.

Mentionam ca de la inceputul anului si pana la aceasta data la Casa Judeteana de Pensii Neamt au fost inregistrate 4950 cereri pentru acordarea unui bilet de tratament balnear.

PUBLICITATE