Carambol în Suceava. 5 mașini implicate. Vinovat, un șofer din Piatra-Neamț

La 06.02.2017, ora 13.50, în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă, din direcţia Suceava spre localitatea Dărmăneşti, un bărbat de 38 de ani, din județul Neamț (A.R., din Piatra-Neamț – conform obiectivdesuceava), nu a adaptat viteza la condiţiile de drum și ceață, intrând în coliziune față-spate cu autoturismul condus în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Suceava.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din impact, autoturismul condus de bărbatul de 48 de ani, a fost implicat într-un carambol, cu alte 3 mașini, care circulau în același sens și conduse de un  bărbat de 39 de ani, tot din municipiul Suceava, de un tânăr de 25 de ani, din municipiul Fălticeni și de un bărbat de 36 de ani, din comuna Voitinel.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorilor auto de 48, 39 și 25 de ani precum şi a unui tânăr de 28 de ani, din municipiul Suceava, pasager în autoturismul condus de tânărul de 25 de ani, care au fost transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei cinci conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural

Vezi video – AICI

D.M.B.
PUBLICITATE