Carambol în Piatra-Neamț. Patru mașini implicate într-un accident pe strada Orhei

Un accident de circulație a avut loc astăzi, 1 martie, în jurul orei 16:45, în municipiul Piatra Neamț, pe strada Orhei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, două persoane (din autoturismul marca Logan), au fost transportate cu ambulanța la spital. Martorii susțin că șoferul vinovat se afla la volanul autoturismului Opel.

În ziua de 01.03.2017, pe str. Orhei din municipiul Piatra Neamț a avut loc un accident rutier, în urma căruia au rezultat două victime.

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 45 de ani, din Piatra Neamț conducea un autoturism pe str. Orhei, având direcţia de mers Spital – Dărmăneşti, nu ar fi păstrat o distanţă regulamentară faţă de autoturismul ce-l preceda, cu care a intrat în coliziune. Acesta a fost proiectat în autoturismul din fața sa, care, la rândul său, a intrat în coliziune cu autoturismul ce-l preceda.

 În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului celui de-al doilea autoturism și a pasagerei aflate în acest vehicul.

Toţi conducătorii autoturismelor implicate în accident au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. – se arată în comunicatul Poliției Neamț

PUBLICITATE