Carambol cu mașina. A intrat într-o utilitară, un gard, un stâlp și într-o altă mașină

În seara zilei de 28.09.2015, în jurul orei 22.10, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe str. Bistriţei din Piatra Neamţ a avut loc un accident de circulație, în urma căruia a rezultat rănirea a patru persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 29 de ani, din Piatra Neamț conducea un autoturism pe strada Bistriței, având direcția de mers Bicaz-Bacău, într-o curbă uşoară la dreapta, a pierdut controlul asupra vehiculului, a intrat în coliziune cu o autoutilitară parcată, după care a ricoșat în gardul unui imobil, apoi într-un stâlp și într-un alt autoturism. În urma evenimentului a rezultat avarierea celor trei autovehicule, a stâlpului de reţea telefonică şi a gardului imobilelor din apropiere, precum şi rănirea celor patru pasageri din autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv alcool, fapt pentru care a fost condus la Spitalul mun. Piatra Neamț pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi pentru a se stabili dacă plăcuțele cu numerele de înmatriculare eliberate de autoritățile germane sunt valabile pentru autoturismul implicat în accident.

Comunicat al Poliției Neamț

PUBLICITATE