Cadouri pentru toți elevii din comuna Gârcina, de la Consiliul Local

Share on Facebook89Tweet about this on Twitter

Consiliul Local din comuna Gârcina, a propus în ședința de marți, 29 noiembrie 2016, cadouri de sărbători pentru toți elevii din comună, în valoare de 40 lei.

ioan toma pnl garcina„Toți elevii din comuna Gârcina vor primi cadouri de săbători, în valoare de 40 de lei. Începând cu data de 19 decembrie vom merge să împărțim darurile.” – a declarat consilierul PNL, Ioan Toma, care a precizat că inițiativa a aparținut consilierului independent Constantin Ciobanu și a fost votată cu bucurie de majoritatea PNL+PMP+PND+Constantin Ciobanu

Tot pentru copiii din Gârcina, în primăvara anului 2017 se vor face 3 locuri de joacă: la Școala din Gârcina, la Școala din Cuiejdiu și la Școala din Almaș.

D.M.B.

 

2 comments

  1. Faceti ceva si scăpați primaria Garcina de actualul primar. Pana nu pleaca autora bălan de acolo nu se va dezvolta comuna Garcina.

  2. Initiativa a fost a celor doi consilieri locali membri in CA al scolii: d-l Ciobanu Constantin – independent si d-na Macarie Daniela – PSD . Votul a fost unanim din partea tuturor partidelor!!!
    D-le reporter, numele localitatilor ramane neschimbat! GIRCINA si nu Garcina!

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.