Bursa generală a locurilor de muncă, pe 7 aprilie, la Piatra-Neamț, Roman și Tîrgu-Neamț

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt  va organiza vineri 7 aprilie 2017 Bursa generala a locurilor de munca, activitate ce se va desfasura in Piatra Neamt la sala de sport a Colegiului National „Calistrat Hogas” din str. Alexandru cel Bun, nr. 19 in Roman la cantina Grupului Scolar „Vasile Sav” din bdul. Republicii, nr. 46 iar in Targu Neamt la Casa de cultura din str. Stefan cel Mare, nr. 60.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

In cadrul bursei vor avea loc intalniri directe intre angajatorii ofertanti de locuri de munca si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca sau a celor care doresc sa schimbe locul de munca pe care-l au la momentul respectiv, cadru in care se vor face cunoscute conditiile necesare pentru angajare si in functie de indeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru.

Pana la aceasta data au confirmat participarea un numar de 81 de agenti economici care vor oferi 628 locuri de munca vacante in domenii ca industria textila, servicii, constructii, din care 39 pentru cei cu studii superioare tehnice.Precizam ca aceste date sunt intermediare si se pot modifica intrucat de la unii agenti economici se asteapta confirmari.

PUBLICITATE