Bursa generală a locurilor de muncă la Piatra Neamț, Roman și Târgu Neamț


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț va organiza joi, 14 aprilie 2016, Bursa generală a locurilor de muncă, activitate ce se va desfășura în Piatra Neamț la sala de sport a Colegiului Național „Calistrat Hogaș” din str. Alexandru cel Bun, nr. 19, în Roman la cantina Grupului Școlar „Vasile Sav” din bdul. Republicii, nr. 46 iar în Târgu Neamț la sediul Agenției locale din str. Ștefan cel Mare, nr. 66, începand cu ora 9:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cadrul bursei vor avea loc întâlniri directe între angajatorii ofertanți de locuri de muncă și persoanele aflate în cautarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să schimbe locul de muncă pe care-l au la momentul respectiv, cadru în care se vor face cunoscute condițiile necesare pentru angajare și în funcție de îndeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru.

Până la aceasta dată au confirmat participarea un numar de 97 de agenți economici care vor oferi 609 locuri de muncă vacante în domenii ca industria textilă, servicii, construcții, din care 23 pentru cei cu studii superioare tehnice. Precizăm ca aceste date sunt intermediare.

PUBLICITATE