Buletin de presa Politia Neamt. 5 accidente si 1 infractiune rutiera pe raza judetului

 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Accidente rutiere

În ziua de 31 august a.c., orele 08.15, pe b-dul Decebal din Piatra Neamț, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce o femeie de 21 ani conducea un autoturism pe b-dul Decebal, a surprins și accidentat ușor un pieton de 59 ani din Piatra Neamț care traversa strada pe trecerea de pietoni marcată corespunzător.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 31 august a.c., orele 13.22, pe DJ 158 în afara localității Secuieni, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 46 ani din comuna Hociungi conducea un autoturism pe DJ 158, în afara localității Secuieni, aflându-se sub influența alcoolului, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe un câmp agricol. Urmare a produceri accidentului, conducătorul auto a fost rănit ușor
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autoturism sub influența alcoolului.

În ziua de 31 august a.c., orele 12.05, pe strada Barajului din Bicaz, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de24 ani din comuna Bicazu Ardelean conducea o autoutilitară pe strada Barajului din Bicaz, nu a păstrat o distanță de siguranță față de un autoturism care se afla în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta. Urmare a producerii accidentului un pasager din autoturismul care se deplasa regulamentar a fost rănit ușor.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 31 august a.c., orele 14.27, pe strada Ozana din Piatra Neamț, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 51 ani din municipiu conducea un microbuz pe strada Ozana, a surprins și accidentat ușor un pieton de 70 ani din Piatra Neamț care traversa strada pe trecerea de pietoni marcată corespunzător.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 31 august a.c., orele 17.36, pe o alee din dreptul unui imobil situat în apropierea străzii Tineretului din Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 48 ani din comuna Cordun din municipiu conducea un autoturism pe o alee din dreptul unui imobil situat în apropierea străzii Tineretului, a surprins și accidentat ușor un minor de 11 ani. În urma testării cu aparatul etilotest polițiștii au stabilit că șoferul se afla sub influența alcoolului.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

     Infracțiune la regimul rutier

În ziua de 31 august a.c., orele 16.40, un echipaj din cadrul Poliției locale Tg. Neamț a depistat în trafic pe strada Radu Teoharie din Tg. Neamț, un bărbat de 18 ani din comuna Crăcăoani care conducea un moped fără a poseda permis de conducere. Poliția orașului Tg. Neamt a preluat cercetările față de conducătorul mopedului pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

Comunicat al Politiei Neamt

PUBLICITATE