Buletin de presa Politia Neamt. 4 accidente si 4 infractiuni rutiere pe raza judetului

     Accidente rutiere

În ziua de 30 august a.c., orele 11.43, pe DN 15 pe raza localității Poiana, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a două persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 61 ani din județul Iași conducea un autoturism pe DN 15, într-o curbă la dreapta, a pierdut a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un gard din lemn. Urmare a producerii accidentului doi pasageri din autoturism au fost răniți din care unul grav și unul ușor.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 30 august a.c., orele 15.43, pe raza localității Târpești, comuna Petricani, s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 36 ani din Tg. Neamț se deplasa cu o motocicletă pe DJ 155J, pe raza localității Târpești, a pierdut controlul motocicletei și a intrat în coliziune cu un copac. Urmare a producerii accidentului motociclistul a decedat.
În cauză se efectuează cercetări.

În ziua de 30 august a.c., orele 15.50, pe DJ 156A, pe raza localității Girov, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a trei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 34 ani din județul Brăila conducea un autoturism pe DJ 156A, ajuns la intersecția cu DN 15D, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care se deplasa regulamentar și a intrat în coliziune cu acesta. Urmare a producerii accidentului conducătorul autoturismului care se deplasa regulamentar , un bărbat de 31 ani din județul Alba a fost rănit ușor, iar alți doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 34 ani au fost răniți din care unul grav și unul ușor.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 30 august a.c., orele 21.07, pe DN 15, în afara localității Călugăreni, comuna Poiana Teiului s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a două persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 52 ani din comuna Poiana Teiului conducea un autoturism pe DN 15, într-o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune frontal cu un zid de
protecție de pe marginea drumului. Urmare a producerii accidentului conducătorul auto și un pasager din autoturism au fost răniți grav.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

     Infracțiuni la regimul rutier

În ziua de 30 august a.c., orele 11.31, un echipaj din cadrul Poliției orașului Tg. Neamț a depistat în trafic pe DJ 155I, un bărbat de 24 ani din comuna Grumăzești care conducea un autoturism având montate numerele de înmatriculare provizorii expirate aparținând altui autoturism.
Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat si cu numere false.

În ziua de 30 august a.c., orele 22.04, un echipaj din cadrul Poliției orașului Tg. Neamț a depistat în trafic pe DJ 155F, un bărbat de 18 ani din comuna Vânători Neamț care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.
Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice un autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice.

În ziua de 31 august a.c., orele 01.20, un echipaj din cadrul Poliției orașului Tg. Neamț a depistat în trafic pe strada M. Sadoveanu, un bărbat de 26 ani din județul Dâmbovița care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.
Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice un autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice.

În ziua de 31 august a.c., orele 01.40, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț a depistat în trafic pe strada Lămâiței, un bărbat de 61 de ani din municipiu care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.
Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice un autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice.

 

Comunicat al Politiei Neamt

PUBLICITATE