Bucurii și daruri pentru copii din partea Școlii de Artă – Asociația Social Culturala „Gogu Craiu”

În cadrul campaniei „Copii pentru copii – bucurii de Crăciun”, copiii Școlii de Artă Piatra NeamțAsociația Social Culturala „Gogu Craiu”,  au împărțit cadouri de Moș Nicolae la Centrul Familial Sfinții Ioachim și Ana, din comuna Dumbrava Roșie, precum și copiilor nevoiași ai Școlii gimnaziale Gheorghe Dumitreasa din Girov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Am fost încântată să văd fericirea cu care copiii au primit cadourile, dar și bucuria din ochii celor care au dăruit, copiii de la Școala de Arte. Le mulțumim tuturor celor care au participat la această campanie și așa cum am promis, vom continua șirul acestor acțiuni nu numai pe parcursul sărbătorilor.” – a declarat Crina Nicoleta Ștefan, membru fondator al Asociației Social Culturale „Gogu Craiu”

Campania va continua și în luna decembrie, timp în care Asociația Social Culturala „Gogu Craiu” va fi alături de acești copii, de Moș Crăciun, precum și pe parcursul anului următor. Bucuria nu va fi doar a copiilor nevoiași, ci și a copiiilor de la Școala de Artă, care vor fi premiați, sâmbătă, 19 decembrie, ora 11, în cadrul unui eveniment ce va avea loc la Sala Sporturilor(Ceahlău).

PUBLICITATE