Brandul internațional Bershka vine la Shopping City Piatra-Neamț

După succesul peste așteptări înregistrat în primele săptămâni de la lansare, Shopping City Piatra-Neamț, centru comercial din portofoliul celui mai dinamic dezvoltator imobiliar din România – NEPI, adaugă în oferta comercială renumitul brand de fashion din grupul Inditex, Bershka.
Deschiderea acestui magazin în Shopping City Piatra-Neamț face parte din strategia comercială NEPI, de aliniere la tendințele și cerințele de shopping ale clienților din regiune, care au participat în număr record la deschiderea centrului comercial de pe 1 decembrie, cu peste 43.000 de vizitatori în ziua inaugurării și mai bine de 600.000 în luna decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În prima lună de la inaugurare, rezultatele generale, la nivelul întregului centru, au fost cu peste 25% peste previziuni, brandurile din cadrul mallului înregistând vânzări peste așteptări. Carrefour, KFC, New Yorker, C&A, Cinema City, Intersport și Spartan sunt printre magazinele care au anunțat vânzări record de la deschidere. Vânzările la cote înalte înregistrate în perioada Sărbătorilor în Shopping City Piatra-Neamț conferă încredere tuturor partenerilor implicați și facilitează alte noi mutări de branduri în regiunea de nord-est a țării.

„Shopping City Piatra-Neamț este al doilea centru comercial inaugurat de NEPI în 2016, alături de Shopping City Timișoara, care a avut un adevărat suces la rândul său. Acest lucru ne-a determinat să implementăm pentru prima oară în România o nouă viziune de business prin care introducem un sistem unic în regiune, Consumer Driven Projects, prin care deciziile noastre comerciale se mulează pe feedback-ul pe care îl primim din partea comunităților care ne trec pragul. Astfel, prima aplicare a acestui principiu începe cu Shopping City Piatra-Neamț, unde, în urma feedback-ului pe care l-am primit de la clienți, fie prin intermediul canalelor de social media, fie în cadrul centrului comercial, mall-ul va integra primul magazin Bershka din regiune, completând oferta de fashion cu un brand mult așteptat în zonă, a declarat Sebastian Mahu, Asset Manager în cadrul NEPI.

Bershka se alătură ofertei de branduri deja existente în Shopping City Piatra-Neamț, printre care C&A, New Yorker, Intersport, Pepco, Takko Fashion, Secuiana, Textil Market, Orsay, Neo Fashion, Gatta, Otter, CCC, Deichmann, Benvenuti, Marelbo, Beauty Mania, Noriel, Bebe Ardealul, Pickaboo, Paradisul Copiilor, Altex, Germanos, Vodafone, Orange, Inmedio, Kendra, Splend’or, Aco Market, Animax, Top Shop, Service Minut, Cador, Nick Shop, Smith&Smith, CreditAmanet, SensiBlu, HelpNet, Optiblu, Optica Express și Banca Transilvania.

Mai multe informații pot fi găsite pe pagina de Facebook a Shopping City Piatra-Neamț și pe website-ul http://shoppingcitypiatraneamt.ro/.


Despre NEPI

NEPI este un grup de investiții și dezvoltare listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE) și la Bursa de Valori din București (BVB). Grupul a fost înființat în anul 2007 pentru a achiziționa, a dezvolta și a gestiona cele mai importante proprietăți pe zona de retail din țările emergente ale Uniunii Europene, cu potențial de creștere pe termen lung. De-a lungul timpului, Grupul NEPI și-a consolidat un portofoliu solid de proprietăți și a dezvoltat, în mod constant, proiecte numeroase în România, Serbia, Slovacia și Cehia. Strategia de dezvoltare se concentrează pe expansiunea în segmentul de retail și pe alte piețe. În plus, Grupul investește și în dezvoltarea clădirilor de birouri clasa A în marile orașe din România, unde există cerere din partea companiilor multinaționale.

Din portofoliul NEPI mai fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timișoara, City Park Constanţa, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva  şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 în Bucureşti, City Business Centre în Timişoara şi The Office în Cluj.

PUBLICITATE