Biciclist rănit grav, la Vânători-Neamț, după ce a fost acroșat de o autoutilitară

La data de 20.05.2017 în jurul orelor 08.34, lucrătorii Secţiei 4 Rurală au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, despre faptul că pe raza comunei Vînători – Neamţ, judeţul Neamţ, s-a produs un eveniment rutier, în următoarele împrejurări:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În timp ce un bărbat de 33 de ani din comuna Păstrăveni, județul Neamț, se deplasa cu o autoutilitară, pe DN 15B , în localitatea Vînători – Neamţ, judeţul Neamţ, pe direcţia de mers comuna Pipirig – oraş Tîrgu Neamţ, s-a angajat în depăşirea unui biciclist, care circula în acelaşi sens, şi nepăstrând distanţa laterală regulamentară pe timpul manevrei, l-a acroşat pe acesta, dezechilibrându-l, fiind astfel accidentat grav .

Biciclistul a fost transportat la Spitalul orăşenesc Tîrgu Neamţ, judeţul Neamţ, unde s-a stabilit că are leziuni grave , din cauza cărora acesta nu a putut fi testat şi nici nu i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Ulterior, a fost transportat cu un echipaj SMURD la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi .

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest , rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltată totodată o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei – conform procedurii.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE