Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ lansează „Atelierul de modelaj Frumușica“

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, în parteneriat cu Activ Travel Tour, lansează Proiectul „Atelier de modelaj Frumușica“, luni, 25 septembrie 2017, la ora 17.00, în Sala Cupola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Atelierele de modelaj în lut se vor desfășura în fiecare zi de marți și vineri, în intervalul orar 17.00 – 18.30.

Sunt așteptate persoane din toate categoriile de vârstă, cu sau fără experiență în modelarea lutului.

Utilitatea și necesitatea modelării în lut vor fi prezentate de un doctor kinetoterapeut și de un psiho-pedagog.

Programul lansării Proiectului „Atelier de modelaj Frumușica“ începe cu întâmpinarea invitaților, continuă cu prezentarea inițiatorului si coordonatorului de atelier, cu prezentarea ideii și conceptului atelierului, vor fi prezentate tehnicile, materialele și modalitatea de lucru, urmând ca la final să se desfășoare o primă sesiune de înscrieri.

Dorim să aducem comunității din care facem parte un concept de promovare turistică, prin desfășurarea unor activitați de educație nonformală pentru tineret și copii, sloganul nostru fiind «Susținem performanta vocaționala prin educație nonformală». Explorând resursele și oferta educațională prezentă, am inițiat și, iată, prezentăm publicului larg Atelierul de modelaj Frumușica, prin care vom dezvolta lecții activ-participative recreative și distractive. Activitățile specifice atelierului se vor desfășura și în cadrul unor evenimente în aer liber, în program fiind cuprinse și excursii tematice la muzee, case tradiționale și ateliere meșteșugăresti. Excursiile vor fi filmate și vor constitui baza pentru conceperea unui documentar de prezentare turistică a ținutului nemțean ce va fi înscris la concursuri cu tematică turistică sau documentară“, a precizat Ana Popa de la Activ Travel Tour, inițiatorul Proiectului „Atelier de modelaj Frumușica“.

PUBLICITATE