Bianca Chelaru, șefa de promoție a Colegiului Național „Gheorghe Asachi” Piatra-Neamț

Cea mai bunã absolventã de anul acesta a Colegiului Național „Gheorghe Asachi” din Piatra-Neamț este Bianca Chelaru. Eleva a urmat profilul real, specializarea științe ale naturii și a terminat acest an școlar cu media 9,93 iar pe parcursul celor 4 ani media a fost 9.90.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După examenul de Bacalaureat, se pregătește să suțină examenul de admitere din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, pentru specializarea medicină generală

Pentru Bianca, cheia succesului pentru a deveni șefă de promoție este „încrederea de sine și pacea interioară”. Mereu a pornit de la premisa că nimic nu este imposibil. Astfel, a ales să îmbine utilul cu plăcutul în cadrul studiilor, „testându-mi ambiția, capacitățile și limitele, lucru urmat de satisfacții pe măsură.”

Mă simt foarte emoționată, sinceră să fiu, deoarece sunt coplesșita de importanța și frumusețea acestor momente ce fac trecerea către o nouă etapă a vieții mele. Acești patru ani de liceu au venit cu de toate, de la satisfacții uriașe pe plan școlar și amintiri minunate, până la decepții și momente extrem de dificile, dar aceste experiențe au contribuit, în final, la pregătirea psihicului și caracterului meu pentru următorii pași pe care îi voi avea de făcut în viață. – a declarat Bianca

Felicitări, Bianca Chelaru dar și părinților, profesorilor şi şcolii care te-a format, Colegiul Național „Gheorghe Asachi”! Mult succes în continuare!

PUBLICITATE