Bătaia din Piatra-Neamț s-a lăsat cu rețineri. Un tânăr de 29 de ani, reținut de polițiști

Scandalul din Piatra-Neamț din noaptea de 6 spre 7 ianuarie, s-a lăsat cu rețineri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este vorba despre un tânăr de 29 de ani care a fost depistat și reținut de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

Reamintim că în noaptea de 6 spre 7 ianuarie, câțiva tineri au fost implicați într-un scandal ce a avut loc în Piatra-Neamț. Incidentul a avut loc în jurul orei 2:00, în piața Mihail Kogălniceanu.

Din primele informații oficiale, se pare că doi jandarmi care se întorceau de la o misiune din afara localității, în zona sensului giratoriu de la Muzeul de Istorie, au observat agitație în jurul unui grup de persoane în piața Mihail Kogălniceanu. Când au ajuns la fața locului, scandalul nu mai era în desfășurare iar nimeni nu a reclamat nicio altercație.

COMUNICAT IPJ NEAMȚ:

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au reușit depistarea bărbatului de 29 de ani, care a fost implicat în scandalul din noaptea de 06/07 ianuarie a.c., de pe str. Piaţa Mihail Kogălniceanu, când ar fi agresat un tânăr. Polițiștii s-au autosesizat în acest caz, în urma imaginilor apărute în spațiul public, iar după identificarea victimei au strâns probe pentru tragerea la răspundere penală a agresorului. Ieri, acesta, un bărbat de 29 de ani, din Piatra Neamț, a fost depistat și reținut de polițiști, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe. Bărbatul a fost depus în arestul IPJ Neamţ,pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea luării unei măsuri preventive.

PUBLICITATE