Basme de la ALDE Neamț în memoria lui Petre Ispirescu


Liderul ALDE Neamţ, Ion Asaftei, a precizat astăzi (12 august) în cadrul unei conferințe de presă că, deşi la alegerile locale ALDE Neamţ a obţinut puţin peste 5%, la alegerile parlamentare speră să obţină în judeţ 12%. Mai mult decât atât, ALDE Neamț va candida de sine stătător la alegerile parlamentare pentru a personaliza partidul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Vom candida singuri și vom merge pe ideea personalizării partidului, de individualizare. ALDE este o entitate de sine stătătoare, cu program propriu. Sigur, noi colaborăm cu PSD, dar nu vom merge pe liste comune (…) Plecând de la rezultatul obținut la locale, noi sperăm să obținem 12 %. Suntem optimiști cu privire la rezultatul de la parlamentare. Vom avea o campanie electorală echilibrată inclusiv în ceea ce privește partenerii din PSD și PMP. Spre exemplu, pe domnul Dulamă îl văd președinte PMP dar om al județului totodată, un foarte bun gospodar. Ca atare, nu avem de ce să ne contrăm” – a spus Ion Asaftei

După un rezultat care i-a plasat pe locul 3 în județul Neamț, ALDE vrea să intre în campania parlamentară cu aceleași povești ca la alegerile locale. Deși rezultatul alegerilor nu le-au adus decât un post de vicepreședinte de CJ (nimic la municipiu, nimic la orașe, nimic în AGA la Consiliul Județean), ALDE Neamț practică aceleași „basne”, conturate în mesaje (vezi Doamne!): noi suntem singuri, nu avem treabă cu PSD-ul (dar nici nu avem ce să le reproșăm), suntem adevărata dreaptă, suntem votați de 12% dintre nemțeni și tot ce facem e pentru interesul cetățeanului… mai nou, chiar avem cuvinte de laudă și pentru adevărații băsiști…tot pentru interesul cetățeanului.

În ritmul ăsta, nu prea îl mai putem integra pe Nae Caţavencu în politica din Neamț. Trecem direct la Petre Ispirescu…

Dan Mihail B.
PUBLICITATE