Bărbatul prins cu 1380 pachete cu țigări de contrabandă, mai avea încă pe atâtea acasă


Ca urmare a faptului că în dimineața zilei de 10.03.2016, în autoturismul condus de un bărbat de 38 de ani, din Piatra Neamț, au fost găsite 1380 de pachete de țigări susceptibile a proveni din contrabandă, polițiștii au continuat cercetările, efectuând o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Citește și Prins de polițiști, în timp ce transporta 1380 de pachete de țigări de contrabandă

În urma acestei activități, a fost identificată cantitatea de 1352 pachete de ţigări ( 27.040 ţigarete ), de provenienţă moldovenească, ucraineană sau fără timbru, care ar fi trebuit supusă unui control vamal. Vineri 11.03.2016, bărbatul, bănuit de săvârșirea infracțiunii de contrabandă de țigări, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz cu propunerea de arestare preventivă, față de acesta dispunându-se măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Totodată asupra autoturismului folosit la săvârșirea infracțiunii s-a dispus aplicarea sechestrului asigurator. În total, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 2732 de pachete de țigări, respectiv 54640 de țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă, urmând ca Direcţia Regională Vamală Iaşi să stabilească prejudiciul cauzat.

PUBLICITATE