Bărbat înarmat cu un topor a făcut scandal la primăria Piatra-Neamț


Azi, 25 iulie, în jurul orei 15:45, un bărbat din Piatra-Neamț s-a prezentat la primăria Piatra-Neamț, cu un topor și cu chef de scandal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bărbatul a intrat în Centrul de Asistență Socială, a lăsat toporul la ușă și a început să facă scandal. Martorii spun că era sub influența băuturilor alcoolice, dezbrăcat și scuipa oamenii din încăpere.

„Bărbatul era incoerent și în comă alcoolică. El a fost văzut de un cetățean că a venit cu toporul și atunci a anunțat paznicul și împreună au reușit să-l imobilizeze.” – a declarat un angajat al primăriei

Bărbatul, T.V. (60 de ani) din Piatra-Neamț, a intrat în sediul primăriei pentru a se interesa de fata lui, care a stat într-un centru de plasament din Neamț. Fiind sub influența alcoolului și cu toporul în dotare a fost imediat depistat de un cetățean care a chemat paznicul ce se afla la Curtea Domnească.

„A intervenit un fost coleg de-al nostru de la Poliția Locală, care acum este agent de pază și care l-a imobilizat pe bărbat. Acesta a fost transportat la sediu pentru identificare.” – a declarat un reprezentant al Poliției Locale

Pentru că nu a apucat să intre în sediu cu toporul, bărbatul nu va fi cercetat pentru infracțiune, iar cel mai probabil va primi o sancțiune contravențională pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, sancțiune de la 200 la 1000 lei.

PUBLICITATE