Bărbat, găsit înghețat de frig lângă un tomberon din Piatra-Neamț


Un bărbat de 60 de ani din Piatra-Neamț a fost găsit, ieri (17 octombrie) dimineață, înghețat de frig lângă un tomberon din cartierul Mărăței. Din primele informații, victima ar fi un om al străzii și a fost găsit lângă un tomberon de niște trecători care au sunat la „112”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț ajuns la fața locului a găsit bărbatul în stop cardio-respirator și s-au început manevrele de resuscitare.

A fost transportat la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, pentru că, de regulă, cei care se află în șoc hipotermic nu pot fi declarați decedați până temperatura corpului nu ajunge la nivelul normal.

Bărbatul a decedat în cursul după-amiezii de ieri.

„17.10.2016, ora 06:45, Piatra Neamţ – loc public, pacient sex masculin, 60 ani, diagnostic: SCR în curs de resuscitare, hipotermie; la locul solicitării s-a deplasat echipajul EPA; s-a cerut echipaj cu medic, care a început manevrele de resuscitare şi apoi a transportat pacientul la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ.” – se arată în comunicatul SAJ Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE