Bărbat găsit decedat într-un apartament din Piatra-Neamț


Un echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a intervenit în această seară (17 octombrie), în jurul orei 21:00, pe strada Ecoului din Piatra-Neamț. (vis-a-vis de Școala 10)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Forțele ISU au intrat într-un apartament de la etajul 3 al unui bloc, după ce le-a fost semnalat că proprietarul locuinței nu mai dă niciun semn de viață.

Echipajul a reușit să intre în apartament și l-a găsit pe un bărbat de 63 de ani, decedat. Din primele informații, bărbatul ar fi decedat de aproximativ 24 de ore. Nu se știu împrejurările decesului.

Luni, 17.10.2016 la ora 21:18, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, pentru a interveni la deblocarea ușii unui apartament din Piatra Neamț, deoarece proprietarul în vârstă de 63 de ani nu mai răspundea la apelurile efectuate de fiica sa. La locul intervenției s-au deplasat 3 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț, cu o autospecială de descarcerare care au deschis ușa și au constatat că barbatul era decedat in apartament. – se arată în comunicatul ISU Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE