Bărbat din Piatra-Neamț, victima unui accident grav. S-a dus la o nuntă și a ajuns în comă, la spital

Un bărbat din Piatra-Neamț a fost victima unui accident rutier ce a avut loc sâmbătă noaptea, pe DN26, între localităţile Galaţi şi Vânători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform monitoruldegalati.ro, bărbatul de 48 de ani se afla în Galaţi, venit la o nuntă, cu mai mulţi nuntaşi din Piatra-Neamţ. Când a coborât din microbuzul care aducea nuntaşii la petrecere, a traversat drumul naţional prin loc nepermis, fără să se asigure și a fost lovit de un autoturism la volanul căreia se afla un tânăr în vârstă de 24 de ani.

”La data de 23 septembrie a.c., ora 22.15, un tânar de 24 ani, din Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 26, în apropierea localităţii Vânători, a surprins şi accidentat un bărbat de 48 ani, care era angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.’‘, a precizat ag. pp.Crina Dragu, IPJ Galaţi – notează sursa citată

Barbatul de 48 de ani a fost grav rănit în urma coliziunii, fiind dus în stare deosebit de gravă la spital. Pacientul este în comă la Secția de Reanimare a Spitalului de Urgenţă Galaţi.

sursa articol și foto: monitoruldegalati.ro
PUBLICITATE