Bărbat din Piatra-Neamț, condamnat pentru că a răpit un copil dintr-un McDonald’s din Londra

Un bărbat din Piatra-Neamț a fost condamnat închisoare după ce, în luna mai a acestui an, a atras un băiețel de doi ani, în toaleta unui restaurant McDonald’s din Camden, în centrul Londrei. Iulian Alexandru Badaric (zis „Buză”), 36 de ani din Piatra-Neamț, a fost găsit vinovat de răpirea copilului, însă nu au fost găsite probe care să susțină acuzația de agresiune sexuală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
sursa: metro.co.uk

Anul acesta, pe data de 10 mai, băiețelul, însoțit de mamă, era într-un McDonald’s din centrul Londrei. Mama l-a scăpat din vedere doar câteva momente, când copilul se juca la scară. Când l-a căutat cu privirea, băiatul dispăruse.

Mama a dat alarma și a început să-l caute împreună cu toți angajații restaurantului. O persoană a observat că o cabină de la toaletă era închisă. Când a deschis ușa, a văzut băiatul, alături de un bărbat. A fost chemată poliția care l-a reținut pe cel în cauză.

Înregistrările de pe camerele de supraveghere au arătat că suspectul, identificat apoi ca Badaric, a intrat în restaurant la ora 11.51. Nu a cumpărat de mâncare, ci doar a stat într-un colț al restaurantului.

A văzut copilul jucându-se pe scări, s-a apropiat de el și au plecat împreună la nivelul superior. O altă cameră a înregistrat momentul în care românul a intrat pe coridorul unde se află toaletele.

Săptămânile trecute şi-a primit şi sentinţa. El a fost găsit vinovat de răpirea copilului, însă nu au fost găsite probe care să susțină acuzația de agresiune sexuală. Magistraţii i-au dat trei ani de închisoare, iar după ce își va ispăși pedeapsa, Badaric va fi deportat în România.

sursa: metro.co.uk
PUBLICITATE