Balul Bobocilor – Liceul de Arte. O mare ȚEAPĂ!

Balul Bobocilor de la Liceul de Arte ar fi trebuit să aibă loc aseară. Petrecerea trebuia să fie la Igloo de pe dealul Cozla. După o altă amânare (balul fusese anunţat iniţial pe data de 13 noiembrie și amânat pe 27 pentru a primi autorizația ISU), cei 300 de copii care au plătit 25 de lei pe bilet nu au mai avut parte de spectacolul oferit de trupa CTC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe scurt situația a fost următoarea: Perla Invest, a refuzat să închirieze spațiu pentru că nu avea autorizație ISU. Firma care a închiriat spațiul a tot amânat evenimentul sperând că în ultima clipă se va rezolva problema și vor primi autorizația. Autorizația nu s-a obținut, iar în seara evenimentului, copiii au s-au trezit că nu au unde să facă Balul Bobocilor.

NU MAI CHEMAȚI ARTIȘTI, DACĂ HABAR NU AVEȚI SĂ ORGANIZAȚI CEVA, NU MAI DAȚI ȚEPE, NU VĂ MAI BATEȚI JOC DE PUBLIC! VĂ MULȚUMESC, PENTRU CĂ DIN CAUZA VOASTRĂ, PIATRA NEAMȚ VA FI „PĂTAT” MULTĂ VREME!
P.S.: Mai există persoane în orașu’ ăsta, care vor și altceva în afară de cocalăreală și manele. – a fost una din reacțiile tinerilor care au rămas dezamăgiți de amânarea spectacolului.

Mai mult de atât chiar și unul dintre membrii formației CTC, care a venit până la Piatra Neamț a avut o reacție care a strâns peste 3000 de aprecieri în doar 2 ore:

deliric facebook bal arte piatra neamtConcertul de la Piatra Neamt nu s-a mai tinut. Am fost anuntati la 5 minute dupa ce am ajuns in oras. Organizatorii s-au gandit ca e politicos sa ne anunte personal, nu la telefon. Asa ca am condus 5 ore jumatate pana aici degeaba. Macar drumul la intoarcere e lejer… – a postat Deliric pe pagina lui de Facebook

 

PUBLICITATE