Azi-noapte, o tânără a căzut de pe stânca muntelui Pietricica, 10 metri, în gol


Azi-noapte, în jurul orei 00:50, o tânără de 20 de ani, a căzut de pe cunoscuta „stâncă de pe Pietricica”. Aceasta se afla împreună cu prietenul ei și probabil după ce au consumat băuturi alcoolice n-au mai ținut cont de zona periculoasă și abruptă, fata s-a dezechilibrat și a căzut, 10 metri, în gol. Din fericire s-a ales doar cu niște zgârieturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Marţi, 26 aprilie, la ora 00:49, un tânăr a anunţat Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ, prin apel la „112”, că prietena lui a căzut în gol de pe o stâncă din apropierea releului de pe Muntele Pietricica.

La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială FRAP şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. Pompierii au ajuns cu autospecialele la stâncă, apoi au mers pe o cărare până la tânăra în vârstă de 20 de ani, căzută în gol aproximativ 10 metri, care era conştientă, acuza dureri la nivelul gâtului şi prezenta mai multe escoriaţii (zgârieturi).

Pompierii au imobilizat persoana şi au transportat-o la autospecială şi apoi la spital.” – se arată în comunicatul ISU Neamț

foto: ziarpiatraneamt.ro

PUBLICITATE