AUR pentru sportivele CS Ceahlăul Piatra-Neamţ, la europenele de canotaj pentru juniori

România s-a clasat pe locul doi pe națiuni, la Campionatul European de Canotaj pentru Juniori, din Germania. Echipajele tricolore au câștigat 4 medalii de aur, 2 medalii de argint și o medalie de bronz.
Echipajele dublu rame masculin, dublu rame feminin, patru vâsle feminin și opt feminin s-au clasat pe primul loc, în timp ce echipajele de patru rame masculin și opt masculin au obținut argint. La rândul lor, componentele echipajului de patru rame feminin s-au clasat pe locul trei, iar echipajele de dublu vâsle feminin și patru vâsle masculin s-au clasat pe locul 11, respectiv 13.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
Din lotul tricolor au făcut parte şi trei sportive de la CS Ceahlăul Piatra Neamţ, care s-au întors acasă având în bagaje cele mai strălucitoare medalii.Monica Andron şi Alexandra Rusu s-au încununat campioane în proba „regină“ a acestui sport, 8+1. În finală, tricolorele au trecut linia de sosire după 6 minute, 26 secunde şi 82 sutimi, cu peste trei secunde mai repede decât Cehia şi cu peste aproape cinci secunde mai repede decât Belarus. În finală au mai concurat Germania, Franţa şi Rusia, care au termina curs ape locurile 4, 5 şi, respectiv, 6.

Medalie de aur s-a trecut şi în dreptul echipajului de „4 vâsle“ din care a făcut parte şi pietreanca Andreea Grăpinoiu. România a terminat finala în 6 minute, 34 secunde şi 39 sutimi, iar podiumul a fost completat de Germania (06:42.29) şi Rusia (06:44.90). Cehia, Elveţia şi Olanda au mai concurat în finală. – notează clubulsportivceahlaul.ro

PUBLICITATE