ATOR Piatra-Neamț – mărțișoare confecţionate pentru pacienţii Spitalului Judeţean

A devenit deja un obicei în cadrul Asociaţiei Tineretului Ortodox Român, filiala Piatra Neamţ, ca toată lumea, de la mic la mare, să purceadă la confecţionarea de felicitări şi brăţări cu ocazia zilei de 1 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În acest an, gândul ne poposeşte la persoanele cu greutăţi din cadrul Spitalului Judeţean Piatra-Neamţ. Gestul este menit să aducă măcar câte un zâmbet pe chipurile brăzdate de dificultăţi căci primăvara soseşte pentru fiecare, oriunde s-ar afla. Astfel, tinerii asociaţiei din Piatra-Neamţ au confecţionat 100 de mărţişoare tip brăţări cu cruciuliţe şi peste 150 de felicitări hand-made.

În timpul confecţionării, ce a început încă de la jumătatea lunii februarie, tinerii s-au bucurat de clipe de voie bună, care au facilitat comunicarea dintre ei, presărate cu plăcerea de a face fapte bune. Fiecare a participat acolo unde a avut aptitudini. Unii au lucrat braţări, alţii şi-au pus sufletul în felicitări, iar alţii, punând multă inimă în condei, au găsit mesaje şi gânduri care vor fi transmise destinatarilor.

Nimic nu s-ar fi putut realiza fără ajutorul lui Dumnezeu, Care ne-a vegheat munca şi ne-a dat spor şi drag de ceea ce facem. Îi mulţumim şi ne rugăm ca efortul să fie bineplăcut şi să fie motiv de bucurie şi lumină în suflete. (Teodora Şerban, ATOR Piatra Neamţ)

sursa: ziarullumina.ro
PUBLICITATE