Atenție pe cine primiți în casă! Un bătrân, furat de un „angajat E-on”


În ziua de 19.01.2016 în jurul orei 12.35, un bărbat de 81 ani, din Piatra Neamţ, a sesizat Poliţia Municipiului Piatra Neamț despre faptul că o persoană necunoscută, sub pretextul că este angajatul unei societăţi de distribuţie gaz metan, a pătruns în locuinţă şi, profitând de neatenţia sa, i-a sustras 1300 lei de pe o masa din încăpere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii desfășoară cercetări pentru identificarea autorului și în vederea tragerii acestuia la răspundere penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Pe această cale vă informăm că orice serviciu public, gen: verificarea instalației de gaz, electricitate, dezinsecție, se face cunoscut prin intermediul asociație de proprietari, fiind afișat în locurile special amenajate ale blocului. Vă rugăm să manifestați prudență când o persoană necunoscută se prezintă la ușa dumneavoastră sub diferite pretexte. Nu permiteți persoanelor să intre în locuință, folosiți lanțul de siguranță și verificați sau informați-vă asupra motivului invocat de aceste persoane, de cele mai multe ori în spatele acestuia se ascund intenții infracționale! Dacă ați fost victima unei astfel de infracțiuni, nu lăsați să treacă timp de la comiterea faptei și sesizați-ne prin apelul unic de urgență 112!

PUBLICITATE