ATENȚIE! Minorii clanului Neda din Piatra Neamț iar au tâlhărit, iar au fost prinși și iar au fost lăsați liberi

În ziua de 17 decembrie a.c., Poliția municipiului Piatra Neamț a fost sesizată despre faptul în zona Pieții Centrale din municipiu, că trei minori au deposedat prin violență o femeie de o poșetă care conținea bunuri personale și suma de 252 lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii au identificat și depistat minorii suspecți, care au vârste de 10 si 12 ani, toți domiciliați în municipiu. În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că în cursul aceleiași zile, cei trei minori au mai comis încă două infracțiuni de furt din societăți comerciale de pe raza municipiului Piatra Neamț.

Minorii sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, iar în cauză a fost sesizată și DGASPC Neamț în vederea luării măsurii legale conform Legii 272/2004.

Se pare că minorii fac parte din renumitul „clanul Neda” și au la activ foarte multe astfel de furturi și tâlhării. Situația e alarmantă atât timp cât acești minori, a doua zi sunt lăsați în libertate pentru că … așa prevede legea!!! Deci, în continuare acești minori vor cotrobăi prin buzunarele cetățenilor din Piatra Neamț.

PUBLICITATE