Atelier47 – o nouă abordare pentru cititorii din Neamț


Într-un județ unde mass-media este invadată de fel de fel de publicații (în Neamț sunt peste 30 de site-uri de acest gen), o revistă online tinde să vină cu o noutate – să prezinte oameni, locuri, evenimente și întâmplări într-o altă manieră, una plăcută și care te face să citești cu drag.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

11113580_10152917349698371_1917732050028244487_nAtelier47.ro este o revistă online în care „își face loc tot ceea ce găsesc că este interesant în jurul meu: oameni, locuri, evenimente, întâmplări, de aici din Neamț sau de oriunde.” după cum spune Roxana Pricop

„Îmi surâdea idea să mă întorc în presă, dar voiam o provocare, să fac ceva nou, diferit, să mi se potrivească. Și într-o noapte cu insomnii (momentul în care apar toate ideile mele „mărețe”) s-a născut Atelier 47. Atelierul este locul în care meșteresc articolele iar 47 este un joc al numerelor (46+1) care nu simbolizează altceva decât evoluție, creștere.”

De departe cel mai mare succes al acestei reviste îl are interviul Treisprezece, unde oameni interesanți își dezvăluie lucruri despre viața lor personală.

„Scopul este să îmi dea atât mie cât și cititorilor o stare de bine. Uite, interviul Treisprezece are mare succes. Aleg oameni care mi se par interesanți, pe care toată lumea îi cunoaște doar dintr-un anumit unghi. Cu ajutorul a treisprezece întrebări pot afla mai multe lucruri despre viața lor intimă, personală decât dacă i-aș lăsa să îmi vorbească liber despre ei. Cartea pe care o citește, filmul preferat, muzica pe care o ascultă, tabieturile de dimineață pot spune multe despre profilul sau caracterul unui om.”

Revista își propune să atingă toate domeniile care influențează viața oricărei persoane: dezvoltare personală, sănătate, lifestyle, cultură, evenimente și multe alte surprize pe care le vom descoperi pe viitor.

„Am multe idei interesante, zic eu, dar cel mai bine este să le aflați urmărind atelier47.ro sau pe Facebook.”

D.M.B.
PUBLICITATE