Atacul de la Manchester Arena, prevăzut de astrologul pietrean Ioan Burculeț

Astrologul Ioan Burculeț a prevăzut atentatul terorist care a avut loc în noaptea de luni spre marți (22-23 mai), când 22 de oameni au murit și 59 au fost răniți, la un concert care a avut loc la Manchester Arena. – notează cancan.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Clarvăzătorul a prezentat un mail în limba engleză pe care i l-a transmis, în 27 aprilie, lui David Mackintosh, un parlamentar britanic care i-a lansat pietreanului invitaţia de a vizita Parlamentul Britanic pe 25 aprilie.

foto: cancan.ro

În acest mail, Burculeţ relatează că a prevăzut un nou atac pe podul Westminster după atentatul din 22 martie, a profeţit moartea româncei, ar fi „văzut” şi un incendiu la spitalul oncologic din Manchester, iar, ceea ce este cel mai interesant, a „simţit” că în Manchester va avea loc un atac „peste câteva săptămâni”.

„Dar, de asemenea, am văzut incidentul cu focul de la Spitalul din Manchester (un incendiu de proporţii care a afectat, în 26 aprilie, un spital oncologic, provocând evacuarea de urgenţă a pacienţilor, n.r.) şi va mai fi, în câteva săptămâni, un atac, pe care îl simt şi îl văd în viziunile mele”, se încheie mesajul astrologului către parlamentarul britanic, scris pe 27 aprilie, conform sursei citate.

Pietreanul Ioan Burculeţ a devenit cunoscut în România după ce a prezis victoria lui Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale din 2014 şi cutremurul devastator din Italia, din 30 octombrie 2016.

Mai multe despre profeția astrologului pietrean – AICI

sursa: cancan.ro
PUBLICITATE