Astăzi, a demarat proiectul „Să ne cunoaștem spiritualitatea și cultura nemțeană”


20160912103543_img_2282Astăzi (12 septembrie), cu prilejul deschiderii noului an școlar, a demarat proiectul aprobat săptămâna trecută de către Consiliul Județean Neamț în ședința extraordinară, referitor la asocierea dintre Consiliul Județean și Arhiepiscopia Romanului și Bacăului în vederea realizării acțiunii “Să ne cunoaștem spiritualitatea și cultura nemțeană”. Împreună cu Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, Înaltpreasfințitul Ioachim Băcăuanul, președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, a participat la rugăciunea de drum bun pentru tinerii care vor fi implicați în aceasta acțiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Sunt încântat să vad că prin cooperarea a două instituții importante ale județului, 100 de copii beneficiari ai proiectului vor vizita mănăstirile, muzeele și casele memoriale din județul nostru. Este un bun prilej pentru cei mici să descopere mai multe informații despre spiritualitatea din ținutul Neamțului, dar și despre cultura noastră strămoșească„, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean le-a înmânat celor o suta de copii manuale care să-i ajute la învățătură în noul an școlar.

20160912103855_img_2302

D.M.B.
PUBLICITATE