Astăzi, 1 iulie 2017, a avut loc deschiderea singurului Aqua Park din Neamț, Blue Eden

Odată cu deschiderea de astăzi, 1 iulie 2017, peste 100 de oameni au călcat pragul, până la orele amiezii, singurului Aqua Park din regiunea Moldovei, Blue Eden.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vezi și Noile tarife și programul singurului Aqua Park din Neamț, Blue Eden

Cu o investiție de aproximativ 4,5 milioane de euro, Aqua Park Blue Eden este unul dintre cele mai ample proiecte demarate în judeţ și se află la câțiva kilometri de municipiul Piatra-Neamț, în comuna Alexandru cel Bun.  Tot complexul se întinde pe o suprafață de aproximativ 7000 de metri pătrați (pe viitor vor fi construite și terenuri de sport, un bazin olimpic etc.). În câteva săptămâni va fi gata și o piscină exterioară cu apă caldă.

Vezi și Neamț: S-a dus la Aqua Park Blue Eden și a rămas fără bani, telefon și haine

Săptămâna viitoare, cel mai probabil vineri, 7 iulie, va fi și evenimentul de „deschidere oficială” la care vor participa și oficialități ale județului Neamț.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să ajungem în faza asta. Deși am avut o lipsă de oameni și de fonduri, Dumnezeu m-a ajutat să duc la bun sfârșit această investiție atât de benefică pentru comunitatea locală dar și pentru județul Neamț. Sigur, sunt și cârcotași și rău-voitori, știu că nu poți să-i mulțimești pe toți, dar când mă uit la toți copiii și tinerii care se bucură și chiar noi, mai în vârstă, eu zic că e un lucru foarte bun. Îi invit pe toți cei din oraș, măcar să ne viziteze. Vizitarea e liberă… – a declarat Ion Rotaru, primarul comunei

VEZI PROGRAMUL ȘI TARIFELE – AICI

PUBLICITATE